ΒΙΝΤΕΟ

ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ

 

Βίντεο από γαστικό μανίκι, με αποσπάσματα του επιμήκη διαχωρισμού του στομάχου που μετατρέπεται σε σωλήνα χαμήλης χωρητικότητας τροφής. Παρατηρείστε ότι η επέμβαση διενεργείται αναίμακτα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των παρακείμενων οργάνων. Η εξείδικευσή μας στο γαστρικό μανίκι μας επιτρέπει να διατηρούμε μηδενικό αριθμό επιπλοκών.

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Συνέντευξη του χειρουργού κ. Κοντοράβδη για τις λαπαροσκοπικές μεθόδους που αντιμετωπίζουν την παχυσαρκία, τις απαιτήσεις της καθεμιάς και τα αποτελέσματά τους.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ

 

Βίντεο αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης με τη χρήση διαδερμικών εργαλείων μικρής διαμέτρου, με τη mini λαπαροσκοπική μέθοδο. Επιστημονικά είναι κοινώς αποδεκτό απο τους ειδικούς των ελαχιστα επεμβατικών μεθόδων, η ανωτερότητα της μεθόδου γιατί προκαλεί το μικρότερο τραύμα και πόνο σε σχέση με όλες τις άλλες (μιας τομής και ρομποτική αφαίρεση).

ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

 

Η βουβωνοκήλη αντιμετωπίζεται με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της λαπαροσκόπησης, που συνδυάζει τα οφέλη μιας ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου σε προσιτό κόστος.

  • Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Κοντοράβδη για την πολύ επιτυχημένη επέμβαση βουβωνοκήλης. Από την ίδια μέρα κιόλας περπάταγα χωρίς πόνο και ένιωθα σαν καινούριος!!! Ευχαριστώ!!
  • Γιατρέ μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μου αλλάξατε την ζωή!!! Ήδη, ενώ είναι λίγες οι μέρες μετά την επέμβαση, νιώθω πολύ καλά!!! Να είστε πάντα όπως τώρα, μην αλλάξετε ποτέ!!! Ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός γιατρός!!! Ο Θεός να σας έχει καλά!!!
  • Γιατρέ μου να είστε καλά που ήσασταν εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο. Είστε ένας απίστευτος χειρουργός και ευελπιστώ να συνεχίσετε την δουλειά σας έτσι όπως ακριβώς την κάνετε!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!
  • Απλά υπέροχος!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τη mini λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε ένα τόσο αξιόλογο έργο!!! Συγχαρητήρια!!!
  • Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την εξαιρετική δουλειά που κάνατε στην λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή!!! Συγχαρητήρια για το έργο σας και να είστε πάντα καλά!!!
  • Super χειρουργός από όλες τις απόψεις !!! Σε ευχαριστώ πολύ γιατρέ για την επέμβαση σε βουβωνοκήλη λαπαροσκοπικά.
  • Γιατρέ μου σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Να είστε καλά! Αναμένω με αγωνία να σας ξαναδώ απαλλαγμένη απο τα περιττά κιλά.
  • Εξαίρετος ιατρός με υψηλή κατάρτιση, άρτια εκπαιδευμένος και πάνω από όλα Άνθρωπος!!!
Call Now Button