ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Frequently Asked Questions

ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ;

Καταρχήν εξασφαλίζουμε τη συμμετρία της τομής ακόμη και αν η βλάβη στον θυρεοειδή αφορά τον ένα λοβό. Επίσης γίνεται προσπάθεια να ταυτιστεί η τομή με κάποια πτυχή του δέρματος και να είναι τόσο μεγάλη όσο επαρκεί για να γίνει η επέμβαση με ασφάλεια (συνήθως 6 εκ ). Τα παραπάνω σε συνάρτηση με την πλαστική μικροραφή του δέρματος, αρκούν για να αποσπούμε συνεχώς κολακευτικά σχόλια από τους ασθενείς μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ;

Όχι πάντα. Ανάλογα με την παθολογία που φέρει και όπως αυτή έχει διερευνηθεί με τις προεγχειρητικές εξετάσεις αποφασίζεται εάν θα γίνει ολική ή μερική αφαίρεση. Στα πλεονεκτήματα της μερικής αφαίρεσης κυριαρχεί η αποδέσμευση από την δια βίου χορήγηση θυροξίνης και στα μειονεκτήματα η πιθανότητα για επανεπέμβαση αν το αποτέλεσμα της βιοψίας του τμήματος που θα αφαιρεθεί το επιβάλλει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ;

Παρ’όλο που οι χειρισμοί στην περιοχή που βρίσκονται τα νεύρα για τη νεύρωση των φωνητικών χορδών και των μυών του λάρυγγα, προκαλούν κάποιες αλλαγές στη φωνή, αυτές δεν είναι αντιληπτές. Οτιδήποτε περισσότερο, που μεταφράζεται σε βραχνάδα ή αδυναμία της φωνής, συμβαίνει σπάνια και συνήθως αποκαθίσταται σε χρονικό διάστημα ημερών ή μερικών εβδομάδων. Μόνιμες βλάβες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ;

Υπάρχει και γίνεται με την χρήση κατά τη διάρκεια της επέμβασης μιας συσκευής που ονομάζεται νευροδιεγέρτης. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι η ακεραιότητα των ζωτικών δομών στον τράχηλο είναι συνιστώσα τριών παραμέτρων: της εμπειρίας του χειρουργού, της εφαρμογής των κανόνων σωστής εγχειρητικής πρακτικής και της χρήσης των τεχνολογικών βοηθημάτων σωστά, όπου απαιτείται. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια από τις τρείς παραμέτρους αυτή θα ήταν η πιστή εφαρμογή των κανόνων της σωστής εγχειρητικής πρακτικής.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ;

Τέσσερις μικροί αδένες είναι αυτοί που εκκρίνουν την παραθορμόνη, την ορμόνη που ελέγχει τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα. Οι αδένες αυτοί βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με τον θυρεοειδή αδένα, σε μερικές δε περιπτώσεις βρίσκονται μέσα στον θυρεοειδή. Ένα κύριο μέλημα στο χειρουργείο ,μεταξύ άλλων είναι να διαφυλαχθεί ικανός παραθυρεοειδικός ιστός για να διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα φυσιολογικά. Παρότι αυτό επιτυγχάνεται, παροδική δυσλειτουργία των παραθυρεοειδών λόγω των εγχειρητικών χειρισμών επιβάλλει μερικές φορές την βραχύχρονη χορήγηση ασβεστίου στους ασθενείς μας και μετά την έξοδο τους από το νοσοκομείο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί εκ των προτέρων να προβλεφθεί.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΝΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΤΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ;

Πρόκειται για την αφαίρεση του παραθυρεοειδούς και του αδενώματος που φέρει με την λεγόμενη ελάχιστα επεμβατική τεχνική. Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται πριν το χειρουργείο και την παθολογία που έχει αναγνωρισθεί στον ή στους παραθυρεοειδείς, περίπου το 50% των ασθενών θα κριθεί κατάλληλο να υποβληθεί σε αυτού του είδους την επέμβαση.

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν λεμφαδένες από τον τράχηλο κατά τη διάρκεια ή μετά από την θυρεοειδεκτομή. Η αφαίρεσή τους συνήθως δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στον ασθενή , διασφαλίζει τον τοπικό έλεγχο της νόσου και δίνει επιπλέον στοιχεία που χρειάζονται για να αποφασιστεί η μετεγχειρητική θεραπεία.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΩ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΙΩΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ;

Προφανώς η διάγνωση στην περίπτωση σας έχει να κάνει με κάποιο νεόπλασμα του θυρεοειδή και έχετε τα κριτήρια που υπαγορεύουν συμπληρωματική θεραπεία . Το ραδιενεργό ιώδιο χορηγείται για να καταστρέψει το σύνολο των θυρεοειδικών κυττάρων που έχουν απομείνει μετά την επέμβαση. Αυτός ο συνδυασμός χειρουργείου και μετεγχειρητικής θεραπείας είναι αποτελεσματικός στο να θεραπεύσει τελικά τους περισσότερους ασθενείς με νεοπλασία στον θυρεοειδή.

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑΤΡΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ;

Βαριατρική χειρουργική είναι η χειρουργική που εφαρμόζουμε για τον έλεγχο της σοβαρής παχυσαρκίας. Οι βαριατρικές επεμβάσεις έχουν σχεδιασθεί αφενός για να βελτιώσουν την υγεία μας και το ενδεχόμενο ανάπτυξης μελλοντικών ασθενειών και αφετέρου για να συμβάλουν στη μείωση του σωματικού μας βάρους. Η επέμβαση λειτουργεί ρυθμίζοντας την ποσότητα της τροφής που το σώμα μας μπορεί να απορροφήσει και να καταναλώσει. Η βαριατρική χερουργική δεν είναι ανάλογη επεμβάσεων αφαίρεσης λίπους από το σώμα μας , όπως η λιποαναρρόφηση ή η κοιλιοπλαστική.

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Το υπερβάλλον βάρος τις περισσότερες φορές συνιστά νοσογόνο κατάσταση που συνοδεύεται από φανερές ή κρυφές διαταραχές του οργανισμού. Αποτυχία στον έλεγχο του υπερβάλλοντος βάρους και των νοσημάτων ή καταστάσεων που το συνοδεύουν μας κάνει να επιλέξουμε ως θεραπεία την χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσουμε την απώλεια βάρους επί μακρόν.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ;

Οι συχνότερες κατά σειρά εξετάσεις που γίνονται επιπλέον του συνήθη προεγχειρητικού ελέγχου περιλαμβάνουν:

 1. Σπιρομέτρηση και αν κριθεί απαραίτητο από τον πνευμονιολόγο, μελέτη ύπνου. Σε περίπτωση παθολογικής μελέτης ύπνου (υπνική άπνοια) ο ασθενής λαμβάνει σαφείς οδηγίες αναπνευστικής προετοιμασίας για το χειρουργείο
 2. Γαστροσκόπηση μόνο όταν υπάρχει ιστορικό ενδεικτικό πάθησης του στομάχου
 3. Εξέταση από παθολόγο και χορήγηση κατάλληλης αγωγής για επαναφορά βασικών βιοχημικών παραμέτρων, όπως του σακχάρου, στο φυσιολογικό. Προσαρμογή της δόσης ήδη χορηγούμενων φαρμάκων
 4. Εξέταση από ψυχολόγο και διαιτολόγο αν απαιτηθεί

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΩ;

Η επιλογή της επέμβασης έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες, τα συνυπάρχοντα νοσήματα, τυχόν διατροφικές διαταραχές, την προτίμηση του ασθενή κ.α. Εφαρμόζουμε την λήψη λεπτομερούς ιστορικού ως βασικού εργαλείου παροχής των πληροφοριών που θα μας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή. Μετά το πρώτο μας ραντεβού ο ασθενής γνωρίζει σε ποια επέμβαση πρέπει να υποβληθεί. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που η ολοκλήρωση των εξετάσεων είναι απαραίτητη για τη λήψη της απόφασης.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ;

Τα οφέλη μετά την επέμβαση συνοψίζονται στα παρακάτω:

 1. Βελτίωση της αυτοεκτίμησης και ενίσχυση της συμμετοχής σε κοινωνικές δραστηριότητες
 2. Βελτίωση του διαβήτη ή καθυστέρηση στην εγκατάστασή του σε προδιαβητικούς ασθενείς, αυτούς δηλαδή με οριακά αυξημένες τιμές σακχάρου στο αίμα που δεν χρειάζονται ακόμη αγωγή. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετά συχνά ασθενείς μας εγκαταλείπουν τα αντιδιαβητικά δισκία ή την ινσουλίνη μετά το χειρουργείο
 3. Μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης
 4. Βελτίωση της αναπνοής, της υπνικής άπνοιας, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, της γονιμότητας στις γυναίκες
 5. Βελτίωση της ποιότητας ζωής – Αποφυγή του αυξημένου κινδύνου για καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου και της μήτρας

ΕΙΜΑΙ 135 ΚΙΛΑ. ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΧΑΣΩ;

Αναλόγως την επέμβαση. Με τη γαστρική παράκαμψη (gastric by pass) τουλάχιστον 35-48 κιλά, με το γαστρικό μανίκι (sleeve gastrectomy) τουλάχιστον 33-44 κιλά και με το γαστρικό δακτύλιο (gastric band) τουλάχιστον 26 κιλά. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις η απώλεια επιτυγχάνεται στους 12-18 μήνες ενώ στη περίπτωση του δακτυλίου στα 2-3 χρόνια.

TΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;

Μετά την επέμβαση θα υπάρξει μία ομαλή μετάβαση από τα υγρά σε μαλακές τροφές, σε διάστημα έξι εβδομάδων. Μετά την 6η εβδομάδα οι περισσότερες τροφές μπορούν να καταναλωθούν μέσα στα πλαίσια των σωστών διατροφικών κανόνων που θα λάβετε από τον διαιτολόγο μας.

ΘΑ ΠΟΝΑΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;

Ο πόνος μετά την επέμβαση είναι ελάχιστος και καλά ελεγχόμενος με τα κοινά παυσίπονα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κώλυμα στις καθημερινές σας συνήθειες.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

Ασφαλώς και μπορείτε. Η γονιμότητα όχι μόνο δεν επηρεάζεται μετά το χειρουργείο αλλά με την απώλεια βάρους βελτιώνεται σημαντικά. Συστήνεται να μείνετε έγκυος ένα χρόνο μετά την επέμβαση, όταν θα έχετε περάσει από τη φάση ταχείας απώλειας βάρους στη φάση συντήρησης, που οι διατροφικές συνήθειες και ανάγκες εξομαλύνονται.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

ΈΧΩ ΧΟΛΟΚΥΣΤΙΤΙΔΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ;

Ασφαλώς και μπορείτε. Η εμπειρία μας στο χειρουργείο αφαίρεσης της χολής μας επιτρέπει να εκτελέσουμε  με ασφάλεια την επέμβαση και σε περιστατικά με φλεγμονή, δίνοντας στον ασθενή όλα τα οφέλη της λαπαροσκόπησης που είναι, ελάχιστος πόνος, γρήγορη επάνοδος στις δραστηριότητές του και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ;

Το σύνηθες είναι ο ασθενής να παραμένει για ένα βράδυ στο νοσοκομείο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η MINI ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ;

Είναι η εξέλιξη της κλασικής λαπαροσκόπησης και γίνεται με εργαλεία και οπτικές ίνες λίγων χιλιοστών σε διάμετρο. Το χειρουργικό τραύμα είναι ελάχιστο και η μέθοδος βρίσκει άριστη εφαρμογή στην αφαίρεση της χολής. Ενημερωθείτε σχετικά απο τον ιατρό μας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΗΝ ΚΗΛΗ ΜΟΥ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ;

Βεβαίως! Εφαρμόζουμε την λαπαροσκοπική διόρθωση των κηλών πάνω από μία δεκαετία και έχει αποτελέσματα ισάξια και ανώτερα των παραδοσιακών μεθόδων ανοικτής χειρουργικής, με ποσοστά υποτροπής μικρότερα του 1% . Η μόνη απόλυτη αντένδειξη είναι να μην μπορεί ο ασθενής να λάβει γενική αναισθησία.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Για τις βουβωνοκήλες χρησιμοποιούμε πλέγμα πολυπροπυλενίου ειδικής πλέξης και τρισδιάστατου σχήματος που καλύπτει όλα τα πιθανά ευαίσθητα σημεία για κήλη και όχι μόνο το βουβωνικό στόμιο, όπως στην ανοικτή μέθοδο. Στις άλλες κήλες του κοιλιακού τοιχώματος το πλέγμα που χρησιμοποιούμε έχει τη μια επιφάνεια του επιστρωμένη με κατάλληλο υλικό για να μπορεί να έρχεται σε επαφή με τα σπλάγχνα. Ενσωματώνεται άριστα και ενδυναμώνει το κοιλιακό τοίχωμα ενώ δεν γίνεται αντιληπτό από τον ασθενή.

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ. ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ;

Τα προηγούμενα ανοικτά χειρουργεία δεν αποτελούν αντένδειξη στην λαπαροσκοπική αντιμετώπιση των βουβωνοκηλών. Η μέθοδος λοιπόν εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις που προηγήθηκε ανοικτό χειρουργείο στην ίδια ή την άλλη βουβωνική χώρα. Τα ποσοστά υποτροπής και επιπλοκών είναι λιγότερα με την προτεινόμενη προσέγγιση.

Η ΚΗΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ;

Πολλοί αθλητές πάσχουν από το λεγόμενο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών ή κήλη. Η λαπαροσκοπική ενίσχυση του κοιλιακού τοιχώματος με χρήση πλέγματος δίνει άριστα αποτελέσματα και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες, απαλλάσοντας από τα συμπτώματα.

ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΦΑΡΜΑΚΑ

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος να συνταγογραφεί σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ εξετάσεις και φάρμακα.

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού παρακαλώ ενημερώστε μας στο 6944735743 καθώς και για τη συνεργαζόμενη κλινική στην οποία επιθυμείτε να νοσηλευτείτε. Παρέχετε η δυνατότητα κλήσης ασθενοφόρου κατόπιν επιθυμίας σας.

ΝΕΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ – ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τα ραντεβού είναι ανά 30 λεπτά. Η κράτηση των επισκέψεων γίνεται ανά 30 λεπτά, χρόνος ικανός για να διασφαλίζεται αναμονή όχι πέραν του 10λέπτου.

Εάν είστε νέος ασθενής θα σας ζητηθούν τα στοιχεία παραπομπής από άλλους ιατρούς, οι ιατρικές εξετάσεις και τα στοιχεία του ιδιωτικού ασφαλιστικού φορέα εφόσον υπάρχει. Το ΑΜΚΑ είναι απαραίτητο για την διενέργεια συνταγογράφησης.

Θα σας ζητηθούν αναλόγως της πάθησης, συμπληρωματικές εξετάσεις ή ακόμη και το να ακολουθηθεί κάποια προχειρωτική προετοιμασία.

Ιατρική βεβαίωση για το είδος της πάθησης και την αντιμετώπισή της χορηγείται κατά περίπτωση ανάλογα τον ασφαλιστικό φορέα.

Μετά τη λήψη των εξετάσεων ή βιοψιών θα χαρούμε να συζητήσουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας μαζί σας και να εκτιμήσουμε την έως τώρα πορεία σας.

ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Στο ιατρείο γίνονται αλλαγές τραυμάτων αφαίρεση ραμμάτων και μικροεπεμβάσεις που δεν απαιτούν κάτι περισσότερο από τοπική αναισθησία. Όποτε κρίνεται απαραίτητο από τον ιατρό η επέμβαση γίνεται σε χώρο σηπτικού χειρουργείου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

Το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης προκύπτει από τα έξοδα νοσηλείας – χειρουργείου, το κόστος των ειδικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στο χειρουργείο και τις ιατρικές αμοιβές.

Με τα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα έχουμε επιτύχει δελεαστικά πακέτα τιμών όσον αφορά τα έξοδα νοσηλείας – χειρουργείου και ειδικών υλικών,  για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Για τους έχοντες ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη, η συμμετοχή του ασθενούς στο συνολικό κόστος καθορίζεται από το εκάστοτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου παροχή υπηρεσιών με χρήση υλικών αδιαμφισβήτητης ποιότητας σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ημερών.

Εάν δεν έχετε καμία ασφαλιστική κάλυψη, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για μια συνάντηση στο ιατρείο μας ώστε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές προσφορών.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ

Μπορεί να γίνει χρήση τόσο ηλεκτρονικής μεταφοράς του προς εξόφληση ποσού σε τράπεζες όπως Eurobank και Πειραιώς ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

 • Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Κοντοράβδη για την πολύ επιτυχημένη επέμβαση βουβωνοκήλης. Από την ίδια μέρα κιόλας περπάταγα χωρίς πόνο και ένιωθα σαν καινούριος!!! Ευχαριστώ!!
 • Γιατρέ μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μου αλλάξατε την ζωή!!! Ήδη, ενώ είναι λίγες οι μέρες μετά την επέμβαση, νιώθω πολύ καλά!!! Να είστε πάντα όπως τώρα, μην αλλάξετε ποτέ!!! Ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός γιατρός!!! Ο Θεός να σας έχει καλά!!!
 • Γιατρέ μου να είστε καλά που ήσασταν εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο. Είστε ένας απίστευτος χειρουργός και ευελπιστώ να συνεχίσετε την δουλειά σας έτσι όπως ακριβώς την κάνετε!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!
 • Απλά υπέροχος!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τη mini λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε ένα τόσο αξιόλογο έργο!!! Συγχαρητήρια!!!
 • Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την εξαιρετική δουλειά που κάνατε στην λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή!!! Συγχαρητήρια για το έργο σας και να είστε πάντα καλά!!!
 • Super χειρουργός από όλες τις απόψεις !!! Σε ευχαριστώ πολύ γιατρέ για την επέμβαση σε βουβωνοκήλη λαπαροσκοπικά.
 • Γιατρέ μου σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Να είστε καλά! Αναμένω με αγωνία να σας ξαναδώ απαλλαγμένη απο τα περιττά κιλά.
 • Εξαίρετος ιατρός με υψηλή κατάρτιση, άρτια εκπαιδευμένος και πάνω από όλα Άνθρωπος!!!
Call Now Button